Polifix 3

Uttryck dig själv

Mångsidigheten hos Polifix 3är oöverträffad.

Denna skoputsmaskin är en av våra topp-säljare.Den används flitigt på hotell, kontor och garage över hela Skandinavien, kändför sin bekvämlighet, höga kvalitet och briljanta skoputsning.

Polifix 3 är speciellt anpassad till större allmänna områden och platser som har stor kundgenomströmning. Denna modell erbjuder ett stort antal möjliga konfigurationer.

Polifix 3, där finns först valet av grundfärg och kan den beställas enligt RAL-färgkod, det vill säga att vilken färg i världen är tillgänglig.
Sedan finns det en uppsjö av accenter, som den låsbara påfyllnadsluckan på framsidan som  finns i många olika färger och material, den går att få i krom, borstat stål, präglat stål.
Men om metall inte är er grej så finns även högkvalitativa träslag som alternativ.
T ex Jakaranda eller ljus Ek.
Det gör att den kan passa in i alla möjliga miljöer.

Den går även att bulta fast ivägg eller golv, om risken för att den ofrivilligt skulle flyttas på.


Kontakta oss för mer info och beställning.

Abonnemangsinformation

Hyra med fullserviceavtal

En välfungerande skoputsmaskin bidrar med en nyttig funktion och skapar ofta en mycket positiv reaktion hos användare. Precis som ett par skor så behöver dock en maskin vårdas regelbundet för att den skall fungera perfekt.

Skoputsmaskiner har tidigare ofta ansetts som servicefria, vilket medför att de flesta maskiner som används idag ser allt för slitna ut och står utan skokräm samt gamla borstar som gör mer skada än nytta.

När man hyr en skoputsmaskin från Smile & Shine inkluderar vi ett fullserviceavtal för att undvika att den situationen uppstår. Tack vare fullserviceavtal så kan vi garantera att maskinen alltid kommer vara i perfekt fungerande skick under hela avtalsperioden. Därmed kommer er personal och era kunder att vara nöjda.

Beskrivning & specifikation

Färger

Olika färger finns tillgängliga med olika material på den låsbara påfyllnadsluckan

Dimensioner

56cm x 31cm x 85cm bredd x djup x höjd

Skokrämsbehållare

1 liters flaska med kulventil

Borstar

2 poleringsborstar 1 rengöringsborste Ø 22cm x 8cm diameter xbredd

Vikt

33 kg netto, 36 kg brutto

Strömförsörjning

230 volt (110 volt valfritt), 150 Watt, 700 rpm

Tryckknapp

Sensor med timer

Produktdetaljer & tillbehör

Har ni många i personalen med mockaskor eller sneakers av tyg eller annat material än läder? Då kan du lägga till en specialanpassad mockaborste. Prata med oss så löser videt.psst, med vårt fullserviceavtal ingår det byte av även mockaborsten.

Läs mer
Tack! Vi har tagit emot din förfrågan!
Kontrollera att alla dina uppgifter stämmer!
Tack! Vi har tagit emot din förfrågan!
Kontrollera att alla dina uppgifter stämmer!

Vad kommer min skoputsmaskin kosta?

Här finner ni de vanligaste frågorna våra kunder ställer.

Har du frågor angående kostnaderna och dess upplägg är du välkommen att kontakta oss!

info@smileshine.com
08 705 04 50
Vi är kräsna skoputsare hos oss. Kan vi lita på att vi blir nöjda med skoputsmaskinfrån er?

Härligt! Ett gäng skoputsnördar alltså? Inga problem! Det är vi med 🙂 Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår ”glansgaranti”.All vår personal är dessutom utbildade skoputstekniker vilket är något vi är unika med, så ni kan tryggt luta er tillbaks och känna er 100% trygga med vårleverans!

Vill ni lära er ännu mer om skoputs så är ni välkomna att boka ert eget skoputs-event. Då kommer en av våra putsproffs ut till er och håller i allt från skoputs provningar till föreläsningar och skoputs demos. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra kunder!

Hur vet vi vilken skoputsmaskin vi ska välja?

Vi vet att det kan vara klurigt att välja en skoputsmaskin som passar alla på en arbetsplats, därför hjälper vi er naturligtvis att hitta rätt. Vi gör en ordentlig behovsanalys för att få koll på just era behov. Och, ni är dessutom alltid varmt välkomna till vårt showroom för att testa er fram och putsa skorna i alla våra skoputs- och sulrengöringsmaskiner. Det brukar vara väldigt uppskattat!

Vad kostar det med en skoputslösning från er?

Ja, det beror på… För att kunna svara behöver vi få koll på hur just era behov ser ut och då brukar det vara enklast att ses på ett möte. Antingen digitalt eller ännu hellre hos er eller på vårt showroom.

Vi har kunder med alltifrån 1 upp till 10 000 anställda som alla har olika lösningar anpassade just för dom. Kontakta oss så hjälper vi er vidare till den allra bästa lösningen för er!

Fördelar med Smile & Shine

Sedan 1997 har vårt unika fullserviceavtal revolutionerat branschen och omdefinierat skoputsningsmaskinernas framtid. Med över 3 000 nöjda kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge är vi utan tvekan det ultimata valet för överlägsen kvalitet och osviklig pålitlighet.

Vårt åtagande att erbjuda enastående service och högpresterande lösningar har gjort oss till marknadsledare och ett oumbärligt val för företag i hela Norden. Testa du med och upplev skillnaden med vårt fullserviceavtal!

Ett sevice besök per kvartal

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Fast pris i 36 månader

Upplev våra oslagbara transparenta prissättningar, där trygghet och säkerhet är nyckelorden. Hos oss slipper du alla överraskande utgifter och kan alltid räkna med fastprislösningar! Välj den enkla och bekymmersfria vägen.

Läs mer om oss

3 enkla steg för renare skor

Borste

Skokräm

Ljusa skor

Mörka skor

Hur man avänder den?

Att använda en skoputsmaskin är inte svårare än: 1,2,3

Följ stegen på skoputsmaskinen för rena fina skor!
Här demonstrerar vår medarbetare Philip lite mer förklarat för en garanterad glans!

Kom ihåg att du kommer alltid längre med välputsade skor!

Se andra skoputsmaskiner

Cosmo Plus

Elegant och stilig
Läs mer

Ellipse

Robust och pålitlig
Läs mer

Polifix 2

Vår mest populära maskin.
Läs mer