Testa en skoputsmaskin på din arbetsplats inom 48h

Har du någonsin funderat på en skoputsmaskin? Då är det dags att du upptäcker fördelarna med en Polifix 2. Det bästa av allt! Du kan testa den kostnadsfritt i hela 14 dagar!

Skräddarsydda lösningar
Försäkrat
Kostnadsfritt

Testa en skoputsmaskin på din arbetsplats inom 48h

Har du någonsin funderat på en skoputsmaskin? Då är det dags att du upptäcker fördelarna med en Polifix 2. Det bästa av allt! Du kan testa den kostnadsfritt i hela 14 dagar!

Med Polifix 2 får du en skoputsmaskin av högsta kvalitet som tar hand om dina skor på ett ögonblick. Glöm bort det tråkiga och tidskrävande arbetet med att putsa skorna för hand. Vår skoputsmaskin gör det åt dig, snabbt och effektivt.

Vi garanterar att du får din Polifix 2 på din arbetsplats inom bara 48 timmar efter inskickad formulär. Det har aldrig varit enklare att ge dina skor den vård de förtjänar.

Ge dina skor den kärlek de förtjänar! Prova den kostnadsfritt i 14 dagar och upplev skillnaden själv. Släpp taget om det gamla och låt Polifix 2 ta hand om ditt skoputsande - snabbt, smidigt och jättebra!

Fyll i formulär

Boka en skoputsmaskin kostnadsfritt i 14 dagar.

Nu har du chansen att prova vår skoputsmaskin kostnadsfritt i hela 14 dagar! Boka din maskin nu och upplev bekvämligheten med skinande rena skor varje dag!

Tack för din förfrågan! Vi besvarar vanligtvis inom 48h!
Kontrollera att alla dina uppgifter stämmer!

3 enkla steg för renare skor

Borste

Skokräm

Ljusa skor

Mörka skor

Skoputsmaskin på jobbet inom 48 timmar

Fyll i formuläret

Prova en skoputsmaskin i 14 dagar helt kostnadsfritt. Att komma igång är enkelt – fyll i formuläret  och upplev hur skovården blir både smidigare och mer effektiv.

Bokningsbekräftelse

När du har skickat in formuläret kommer du att motta en bokningsbekräftelse via mail med detaljerad information om datum och tid för din bokade skoputsmaskin. Vårt mål är alltid att återkoppla samma dag för att säkerställa att en tekniker snabbt kan planera sitt besök med din maskin. Vi strävar efter att erbjuda så snabb och effektiv service som möjligt.

Vi kommer ut med skoputsmaskinen

Vi är glada att meddela att din skoputsmaskin snart är på väg till dig. Våra tekniker kommer att installera den och se till att den är redo inom 48 timmar.  Våra tekniker  ger dig en genomgång av dess funktioner.

Tyck och tryck i 14 dagar

Tyck och tryck i 14 dagar, så mycket du vill! Njut av skor som alltid är i toppskick och sprid glädje bland dina gäster, kunder och medarbetare. Vår skoputsmaskin är en kommentarsmagnet som verkligen fyller behovet i din verksamhet.

Tre anledningar till varför

Smile & Shine!

Upplev fördelarna!

Ett par rena skor tar dig längre! Ge ett strålande intryck och förläng livstiden på era fina skor med enkelheten av en maskin

Vi ses 6 gånger om året

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Smutsiga skor?

Få dina skor skinande rena med ett enkelt knapptryck – oavsett färg eller modell!

Fördelar med Smile & Shine

Sedan 1997 har vårt unika fullserviceavtal revolutionerat branschen och omdefinierat skoputsningsmaskinernas framtid. Med över 3 000 nöjda kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge är vi utan tvekan det ultimata valet för överlägsen kvalitet och osviklig pålitlighet.

Vårt åtagande att erbjuda enastående service och högpresterande lösningar har gjort oss till marknadsledare och ett oumbärligt val för företag i hela Norden. Testa du med och upplev skillnaden med vårt fullserviceavtal!

Ett sevice besök per kvartal

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Fast pris i 36 månader

Upplev våra oslagbara transparenta prissättningar, där trygghet och säkerhet är nyckelorden. Hos oss slipper du alla överraskande utgifter och kan alltid räkna med fastprislösningar! Välj den enkla och bekymmersfria vägen.

Läs mer om oss

Referensprojekt:
Swedbanks
huvudkontor Sundbyberg

Fakta
50000 kvm, 2500 anställda samt 4-600 besökare varje dag som besöker swedbanks personal, restaurang samt konferenser. 1 (en) huvudentré samt 1(en) sidoentré. I fastigheten finns 3 hissar innanför, det icke publika, skalet.
Majoriteten av alla går igenom huvudentrén mitt på byggnaden. En trappa mitt i fastigheten servar alla plan. I anslutning till fastigheten finns ett cykelgarage. 300 personer cyklar varje dag till kontoret.

Bakgrund
Man har upptäckt tydliga slitage på parkettytor samt huvudtrappa. Redan efter 7 månader uppmärksammades detta. Man misstänker att grus och damm som följer med skor är huvudorsaken.Städentreprenaden är omfattande och idag görs golvstädning med maskin 4 ggr per dag.För att stävja grus och damm i lokalerna har man vid huvudentrén monterat en fast lösning av spår med golvborstar. Direkt efter den finns lösa entrémattor som leverantören regelbundet hämtar och byter ut.Frågeställning: Vilken effekt har skoputsmaskiner för att minska skräp i lokalerna ?

Projekt
En skoputsmaskin placerades vid de tre olika hissarna. 1 st placerades i cykelgaraget. Denna maskin hade enbart funktionen att rengöra sulor.

Slutsatser
Kontroll efter 3 veckor visar att alla maskiner hade en tydlig mängd grus och damm. Omsatt på en 220 dagars arbetsperiod är det flera kilo grus. Anmärkningsvärt var att trots borstförsedda galler vid entrésluss samt entreémattor,  så samlades tydliga mängder grus i maskiner som befanns sig 30-40 m in i lokalerna. Som ny företeelse för personalen var användandet under testperioden ca 25-30  %. Det finns alltså stor uppåtsida om man kan öka medvetandet och att fler bidrar till minskat skräp i lokalerna.  Inför testet informerade Swedbank alla genom intranet samt genom skyltning vid maskinerna

Testa en maskin

Några utav våra kunder