Våra omdömen

Ta inte bara oss på orden! Se gärna vad våra kunder säger om oss - de allra flesta tenderar att hålla med varandra.

Vad våra kunder tycker

Vi är stolta över att ha haft nöjda kunder genom åren. Med över 3 000 nöjda kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge blir vi det självklara valet för enastående kvalitet och pålitlighet. Läs mer om våra kunders erfarenheter och omdömen. Dina åsikter är värdefulla för oss, och vi ser fram emot att dela våra kunders positiva upplevelser med dig.

Mycket nöjda

"Vi fick en rekommendation från en annan avdelning i banken och är mycket nöjda både med maskiner och service. Många av våra kunder använder skoputsmaskin som vi har i konferensvåningen när dem är på besök. Likaså förvaltarna som putsar sina skor på väg till sina kundbesök."

Ann Bolinder

SEB

Ingen dum idé!

"Det här med skoputsmaskiner är ingen dum idé. Dels är skovården i min mening eftersatt i Sverige, Dels tycker jag det känns sympatiskt att kunna bjuda våra kunder på något  - en skoputsning - medan de läser vårt budskap på skoputsmaskinen."

Dan Andersson

Volkswagen

Vi är mycket nöjda

"Vi har en skoputsmaskin vid entrén här på Gondolen som är mycket populär bland gästerna. Jag putsar förresten skorna där själv. Vi är mycket nöjda med både maskinen och servicen."

Erik Lallerstedt

Restaurang Gondolen

Tre anledningar till varför

Smile & Shine!

Upplev fördelarna!

Ett par rena skor tar dig längre! Ge ett strålande intryck och förläng livstiden på era fina skor med enkelheten av en maskin

Vi ses 6 gånger om året

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Smutsiga skor?

Få dina skor skinande rena med ett enkelt knapptryck – oavsett färg eller modell!

Några utav våra kunder