Renare skor sedan 1997

Smile & Shine på 45 sekunder

Smile and Shine grundades 1997 med en tydlig målsättning: att revolutionera skoputsindustrin och göra den mer tillgänglig för alla. Vi strävar efter att erbjuda en smidig, enkel och säker lösning för skoputsning tillsammans med våra smarta serviceavtal. Vårt mål är att ingen ska behöva gå runt med ovårdade skor och att alla ska ha möjlighet att använda en skoputsningsmaskin oavsett var de befinner sig.

Idag har vi framgångsrikt placerat ut  över 1 348 högkvalitativa skoputsningsmaskiner runt om i landet, och tack vare våra serviceavtal sparar våra kunder tid och pengar redan efter första månaden. Vi har glatt hjälpt tusentals människor att bevara och vårda sina skor med ett leende på läpparna.

Smile and Shine är stolt över att vara Sveriges ledande skoputsleverantör, och vi brinner för att erbjuda passion, tillgänglighet och kvalitet. Låt oss hjälpa dig komma längre med ett par välputsade skor.

Vilka är Smile & Shine?

Smile & Shine grundades för över 25 år sedan av en visionärentreprenör som såg att skoputsmaskinerna på flygplatser och hotell stodsmutsiga, med slitna borstar och utan skokräm. Det har vi aktivt motarbetatsedan dess med vår hängivenhet till att ta hand om saker. Sedan dess harföretaget överlämnats från generation till generation och blivit synonymt medkvalitet, innovation och hållbarhet.

Om oss

I hjärtat av näringslivet runt om i landet från världens största banker till små startup bolag finns ett litet företag med stora planer som har inte bara överlevt, utan också blomstrat och blivit marknadsledande.

Många har frågat...

Många har frågat sig själva om skoputsmaskinens glansdagar är förbi..
Men vi tror på att klassiker inte går ur stilen och att välvårdade skor är viktigare nu än någonsin. Ännu mer för framtiden och hållbarheten av denna planet.

Smile & Shine har inte bara överlevt föränderliga marknadstrender utan har också varit i spetsen för att forma dem. Genom att kombinera traditionen av skoputs med modern teknologi i form av effektiva maskiner och innovativa affärsstrategier har vi inte bara anpassat oss till förändringar utan också antagit dem som möjligheter till tillväxt.

"Vi ser till att ni kan skina, vi finns här för dig och är redo att putsa dina skor för en glimrande framtid."

Tre anledningar till varför

Smile & Shine!

Upplev fördelarna!

Ett par rena skor tar dig längre! Ge ett strålande intryck och förläng livstiden på era fina skor med enkelheten av en maskin

Vi ses 6 gånger om året

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Smutsiga skor?

Få dina skor skinande rena med ett enkelt knapptryck – oavsett färg eller modell!

Några utav våra kunder

Mer av oss!

Omdömen från våra användare

Vi är stolta över att ha haft nöjda kunder genom åren. Läs mer om våra kunders erfarenheter och omdömen. Dina åsikter är värdefulla för oss, och vi ser fram emot att dela våra kunders positiva upplevelser med dig.

Läs mer

Jobba hos oss

Sugen på att bli en del av vårt team? Ta ett steg närmare och utforska våra aktuella lediga tjänster. Här har du chansen att hitta din perfekta roll och bli en av våra stolta medarbetare.

Läs mer

Hållbarhet

Vi har alltid betraktat hållbarhet som en central del av vår verksamhet sedan 1997. Våra ambitioner är höga, och tillsammans strävar vi mot en ännu mer hållbar arbetsmetodik och tillvägagångssätt. Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer

Våra skoputsmaskiner

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av skoputsningsmaskiner som passar inom en mängd olika branscher. Våra maskiner förlänger inte bara skornas livslängd, utan ger också ett professionellt och stilsäkert intryck.

Läs mer