Slipp stå med smutsiga skor!

Skräddarsydda lösningar
Försäkrat
Smart betalningsupplägg

Smile & Shine at your service!

En välservad skoputsmaskin är A & O! Med Våran serviceavtal slipper du stå där med smutsiga skor.

Serviceavtal

En väl fungerande skoputsmaskin bidrar med en nyttig funktion och skapar ofta en mycket positiv reaktion hos användare. Precis som ett par skor så behöver dock en maskin vårdas regelbundet för att den skall fungera perfekt.

Skoputsmaskiner har tidigare ofta ansetts som servicefria, vilket medför att de flesta maskiner som används idag ser allt för slitna ut och står utan skokräm samt gamla borstar som gör mer skada än nytta.

När man hyr en skoputsmaskin från Smile & Shine inkluderar vi ett fullserviceavtal för att undvika att den situationen uppstår. Tack vare fullserviceavtal så kan vi garantera att maskinen alltid kommer vara i perfekt fungerande skick under hela avtalsperioden. Därmed kommer er personal och era kunder att vara nöjda.

Rutinservice

Alltid toppskick!

Rutinservice innebär att maskinen rengörs både utvändigt och invändigt med regelbundna mellanrum.

Vid servicen rengörs borstarna från smuts, grus och fett med ett speciellt medel. Mattan som samlar upp allt smuts och damm byts ut mot en ren och fräsch matta, vi rengör ”roll on” mekanismen som portionerar ut rätt mängd skokräm vid varje användning, samt att vi fyller på skokräm.

Vi ser helt enkelt till att skoputsmaskinen alltid är välvårdad och klar att använda för er personal och era kunder.

Garanti

Slipp stå med smutsiga skor!

Garanti innebär att ni aldrig skall behöva stå utan en skoputsmaskin. Oavsett om vi kan reparera maskinen på plats eller om vi måste ta med oss maskinen för en utförligare reparation.

Om situationen skulle uppstå så lånar vi ut en ny maskin till er under tiden. Kan vi inte reparera den befintliga maskinen erhåller ni en ny maskin utan extra kostnad, förutsatt att skadan inte uppkommit genom grov vårdslöshet.

Modell byte

I en ständigt föränderlig värld!

Modellbyte innebär att du när som helst under avtalstiden kan byta modell inom samma prisklass.

Tillexempel efter en renovation på kontoret så kanske ni vill ha en färg som passar bättre in eller så har ni kanske bara tröttnat.Oroa er inte, det finns 17 modeller att välja mellan och varje modell har en mängd olika material- och färgval.

Som Polifix 3, där finns först valet av grundfärg och sedan finns det en uppsjö av accenter, som påfyllnadsluckan, den går att få i krom, borstat stål, präglad stål. Men om metall inte är er grej så finns även högkvalitativa träslag som alternativ. T ex Jakaranda eller ljus Ek.Ja, valmöjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter stopp på hur du definierar en skoputsmaskin.

Behöver du nå oss akut utöver våra ordinarie tider?

Har du som privatperson eller företag bokat in en av våra tjänster under vardagar och behöver akut komma i kontakt med oss samma dag utöver våra ordinarie öppettider?

För frågor och funderingar gällande fakturor och bokningar så ber vi dig kontakta oss på vår ordinarie telefonummer: 08 705 04 50, info@smileshine.com eller via kontaktformuläret nedan.

Hur ofta kommer ni ut och underhåller maskinen?

Med vår höga närvaro ses vi sex gånger om året för att se till att ni alltid är i prioritet. Vi garanterar att er maskin fungerar felfritt och tar hand om alla servicebehov.

Har du några frågor, funderingar eller synpunkter?

Vi lyssnar mer än gärna på dig! Smile & Shine strävar ständigt efter att förbättras och din röst är viktig för oss! Du når oss enklast via mail info@smileshine.com eller på telefonnumret 08 705 04 50

Letar du efter ett svar?

Vi har sammanställt all info där du snabbt och enkelt kan hitta svaren på din fråga. Hittar du inte svaret? Skicka in din fråga till oss via kontaktformuläret. Vi återkommer oftast inom 48 timmar.

Vi finns idag i Sverige, Finland och Norge - alla med lika goda kommunikationer, serviceminded och inte minst lika duktiga skoputs tekniker.

Kontakta oss

Alltid toppskick!

Vill du också ha rena skor eller har du några frågor och funderingar om våra tjänster? Det gör du enklast genom att fylla i kontaktformuläret där vi svarar inom 48 timmar. Du kan alltid nå våran kundservice på telefonnumret 08-705 04 50 eller kontakta oss via mail.

Vid akuta ärenden / service gälland eran skoputsmasking ber vi er ringa oss på 08-705 04 50

Öppettider

Adress

Storgatan 11,
171 63 Solna

Måndag - Fredag

08:00 - 17:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Smile & Shine at your service

Vi förstår vikten av att alltid ha tillgång till en fungerande skoputsmaskin. Med vår garanti behöver du aldrig oroa dig. Oavsett om vi kan fixa din maskin på plats eller om den behöver tas med för en mer omfattande reparation, så är vi här för dig.

Om det någonsin händer att din maskin inte är tillgänglig, så lånar vi genast ut en ny till dig. Dessutom, om vi inte kan reparera din befintliga maskin, ersätter vi den utan extra kostnad, förutsatt att skadan inte beror på vårdslöshet. Din trygghet och pålitlighet är vår högsta prioritet.

Boka service online!

Hos oss kan du enkelt boka tid för din skoputsmaskin. Vi erbjuder flera servicetjänster såsom service, rutinservice eller lagning av din skoputsmaskin. Fyll i fälten och klicka dig sedan vidare till nästa steg.

Vid akuta ärenden / service gälland eran skoputsmasking ber vi er ringa oss på 08-705 04 50

Tack! Vi har tagit emot din förfrågan!
Kontrollera att alla dina uppgifter stämmer!

Så fungerar servicen

Boka din tid

För att träffa våra service tekniker, behöver du boka en tid. Det kan du göra genom att enkelt fylla i formuläret och ange vad du behöver hjälp med. Vanligtvis kan vi assistera dig snabbt, men ibland kan det ta längre tid innan vi kan komma ut till dig. Innan våra tekniker besöker dig kommer du att få ett mail med instruktioner.

Bokningsbekräftelse

När du har bokat ditt servicebesök kommer du att få en bokningsbekräftelse via mail med tid och datum för din bokning. Vi strävar alltid efter att återkoppla inom 48 timmar och se till att en tekniker kommer ut så snabbt som möjligt.

Vi utför servicen

Våra tekniker är tillgängliga för att besvara dina frågor och funderingar kring din skoputsmaskin. De kan ge dig mer information om den utförda servicen, ge rådgivning, utföra nödvändiga åtgärden och dela med sig av många användbara tips och tricks. Vanligtvis tar besöken mellan 20-40 minuter, där teknikerna granskar din maskin och löser de problem du har uppgett. Självklart ser vi till att maskinen är i bästa skick innan vi lämnar.

Fortsatt skinande skor

Beroende på utfallet av besöket, strävar vi på Smile and Shine alltid efter att ge er den bästa möjliga hjälpen. Om allt är bra, önskar vi er fortsatt skinande skor och ser fram emot att träffas igen vid nästa besök!

Dags för en 14 dagars

testperiod av våran Polifix 2?

Vi vet att du har sett och hört detta förut, men ett par renare skor tar dig längre. Välkommen till oss och upplev en bättre skohälsa med hjälp av våra experter på Smile & Shine.