Våra priser

Vårt mål på Smile & Shine är att erbjuda den bästa skoputsmaskinen och servicen till rätt pris. Detta gör vi genom att tillhandahålla de mest konurrenskraftiga priserna på marknaden.

Mer skoputsmaskin för pengarna

När det kommer till att investera i en skoputsmaskin vill vi alla få mest möjligt för våra pengar. Det är här våra skoputsmaskiner kommer in i bilden. Vi har noggrant utvärderat och jämfört olika modeller för att erbjuda dig den bästa kombinationen av prestanda och pris.

Vår skoputsmaskin är utformad med kvalitet och effektivitet i åtanke. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en kraftfull motor som ger dina skor den glans de förtjänar. Dessutom är den enkel att använda, vilket gör skoputsningen till en snabb och smidig process.

Vi förstår vikten av att få valuta för pengarna, och det är därför vi har strävat efter att erbjuda en skoputsmaskin som inte bara ger utmärkta resultat utan också är prisvärd. Du behöver inte leta längre, investera i en skoputsmaskin idag och ge skorna den kärlek och omsorg de förtjänar, utan att tömma plånboken.

Hyr från 395 kr / mån

Med vår smarta leasingtjänst kan ni äga en skoputsmaskin från endast 395 kr per månad. Oavsett dina behov har vi en maskin som passar dig. Så säg farväl till smutsiga skor och välkomna skinande rena sådana med vårt prisvärda leasingalternativ.

Samma fasta pris i 36 månader.

Upplev våra oslagbara transparenta prissättningar, där trygghet och säkerhet är nyckelorden. Hos oss slipper du alla överraskande utgifter och kan alltid räkna med fastprislösningar! Välj den enkla och bekymmersfria vägen.

Boka en skoputsmaskin kostnadsfritt i 14 dagar.

Nu har du chansen att prova vår skoputsmaskin kostnadsfritt i hela 14 dagar! Boka din maskin nu och upplev bekvämligheten med skinande rena skor varje dag!

Tack för din förfrågan! Vi besvarar vanligtvis inom 48h!
Kontrollera att alla dina uppgifter stämmer!

Smile & Shine at your service

En effektiv skoputsmaskin är en värdefull tillgång som genererar positiva reaktioner från användare. Liksom ett par skor behöver också maskinen regelbunden underhåll för att säkerställa dess optimala funktion.

Vid hyrning av en skoputsmaskin från Smile & Shine ingår ett omfattande fullserviceavtal för att förebygga eventuella driftstörningar. Genom detta fullserviceavtal kan vi garantera att maskinen alltid kommer att vara i utmärkt skick under hela avtalsperioden. Detta säkerställer nöjd personal och nöjda kunder för er.

Vad kommer min skoputsmaskin kosta?

Här finner ni de vanligaste frågorna våra kunder ställer.

Har du frågor angående kostnaderna och dess upplägg är du välkommen att kontakta oss!

Vi är kräsna skoputsare hos oss. Kan vi lita på att vi blir nöjda med skoputsmaskinfrån er?

Härligt! Ett gäng skoputsnördar alltså? Inga problem! Det är vi med 🙂 Och, vi ger oss inte förrän ni är nöjda. Det är det vi kallar för vår ”glansgaranti”.All vår personal är dessutom utbildade skoputstekniker vilket är något vi är unika med, så ni kan tryggt luta er tillbaks och känna er 100% trygga med vårleverans!

Vill ni lära er ännu mer om skoputs så är ni välkomna att boka ert eget skoputs-event. Då kommer en av våra putsproffs ut till er och håller i allt från skoputs provningar till föreläsningar och skoputs demos. Något som brukar vara väldigt uppskattat av våra kunder!

Hur vet vi vilken skoputsmaskin vi ska välja?

Vi vet att det kan vara klurigt att välja en skoputsmaskin som passar alla på en arbetsplats, därför hjälper vi er naturligtvis att hitta rätt. Vi gör en ordentlig behovsanalys för att få koll på just era behov. Och, ni är dessutom alltid varmt välkomna till vårt showroom för att testa er fram och putsa skorna i alla våra skoputs- och sulrengöringsmaskiner. Det brukar vara väldigt uppskattat!

Vad kostar det med en skoputsmaskin från er?

Ja, det beror på… För att kunna svara behöver vi få koll på hur just era behov ser ut och då brukar det vara enklast att ses på ett möte.

Vi har kunder med alltifrån 1 upp till 10 000 anställda som alla har olika lösningar anpassade just för dom. Kontakta oss så hjälper vi er vidare till den allra bästa lösningen för er!

Cosmo Plus

kr/mån
Kampanj

Polifix 3

kr/mån
Kampanj

Ellipse

kr/mån
Kampanj

Polifix 2

kr/mån
Kampanj

Skoputsmaskin på jobbet inom 48 timmar

Fyll i formuläret

Prova en skoputsmaskin i 14 dagar helt kostnadsfritt. Att komma igång är enkelt – fyll i formuläret  och upplev hur skovården blir både smidigare och mer effektiv.

Bokningsbekräftelse

När du har skickat in formuläret kommer du att motta en bokningsbekräftelse via mail med detaljerad information om datum och tid för din bokade skoputsmaskin. Vårt mål är alltid att återkoppla samma dag för att säkerställa att en tekniker snabbt kan planera sitt besök med din maskin. Vi strävar efter att erbjuda så snabb och effektiv service som möjligt.

Vi kommer ut med skoputsmaskinen

Vi är glada att meddela att din skoputsmaskin snart är på väg till dig. Våra tekniker kommer att installera den och se till att den är redo inom 48 timmar.  Våra tekniker  ger dig en genomgång av dess funktioner.

Tyck och tryck i 14 dagar

Tyck och tryck i 14 dagar, så mycket du vill! Njut av skor som alltid är i toppskick och sprid glädje bland dina gäster, kunder och medarbetare. Vår skoputsmaskin är en kommentarsmagnet som verkligen fyller behovet i din verksamhet.

Dags för en 14 dagars

testperiod av våran Polifix 2?

Vi vet att du har sett och hört detta förut, men ett par renare skor tar dig längre. Välkommen till oss och upplev en bättre skohälsa med hjälp av våra experter på Smile & Shine.