top of page
Sök
  • Skribentens bildSmile & Shine

Express Yourself!

Att visa sina rätta färger är viktig. Visa enkelt ert företags avsikt, antingen för att stå ut eller smälta in, det är upp till er! Skapa en unik design med alla världens färger och mönster, bara er kreativitet kan sätta stopp för hur er skoputsmaskin ska se ut! Vi tog fram en design för att demonstrera lite olika färger och mönster och här nedan är resultat.

Vi kollade runt med olika firmor och märkte snabbt att en firma stod ut jämfört med alla andra. Snabba att höra av sig, ännu snabbare att ta an sig arbetet och ett resultat som talar för sig själv! Vi har därmed börjat samarbeta med T58 Wrapping AB för att kunna göra skoputsmaskinen till något som faktiskt ser roligt ut och där ni kan sätta företagets identitet på en skoputsmaskin.

Borta är dagarna av standard färgerna som t ex: borstat stål och krom. Röd, grön, blå eller rosa? Hur vill du att skoputsmaskinen ska se ut? Ta kontakt med oss redan idag så kan vi hjälpa er göra något roligt som får era besökare och anställda att stanna till och le. Samtidigt som de får rena skor och ni ett golv som håller sig renare! En klassisk "Win-Win" så att säga!

Ellipse Folierad färger

Ellipse utanför MOOD gallerian

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page