top of page
Sök
  • Skribentens bildSmile & Shine

Damma av dojjorna!

Ett par dammiga skor är ett lika tydligt tecken på en nalkande sommar som fågelkvitter, doften av hägg och uteserveringar som börjar skruvas upp.


Det är något vi alla ser fram emot. Dock är det inte så tilltalande med just dammiga skor.. Speciellt inte när resterande utstyrsel är på topp. Här kommer lite tips på hur du dammar av skorna på enklaste sättet.

dammiga skor

#1 Skoputsmaskin!


skor dammiga skoputsmaskin

Smidigare, snabbare och bättre än så här blir det inte. Det tar 5 sekunder per sko för att effektivt ta bort allt damm utan att behöva anstränga sig och leta reda på en trasa osv. Dessutom så putsar den upp lädret för ett litet extra blänk! Om du vill ta det ett extra steg närmare perfektion kan du med fördel använda dig av vår skokräm som impregnerar och skyddar lädret. Dessutom gör den det lite svårare för dammet att sätta sig på skorna när du väl är ute och strosar igen.Skor putsade skoputsmaskin dammig skor#2 Trasa

Med hjälp av en trasa kan du enkelt putsa av damm på skorna, dock kräver det lite ansträngning. Först ska vi prata om en lämplig trasa/duk. Mikrofiber är ett material som vi rekommenderar för minimal risk av repor och maximal uppfång av damm/smuts. Papper är ett stort nej! Med papper så flyttar du bra runt dammet på skorna och därtill repar du med största sannolikhet skorna. Sedan behöver du luta dig fram/gå ner på knä och möjligtvis smutsa ner kostymen och inte minst dina händer.
Därav rekommenderar vi självfallet starkt skoputsmaskin. Enkelt, smidigt, snabbt, effektivt och förebyggande. Se därför till att rör dig i kretsar med skoputsmaskiner nära till hands. Som ett exempel: parkera bilen i ett Aimopark garage, Ta en natt på Scandic, shoppa på Mall of Scandinavia eller ät en lunch på Riche. Då kan du vara säker på att ha välputsade skor vid alla tillfällen.

Så se till att njuta av våren med rena och blanka skor!


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page