Kunder

Vi på Smile & Shine låter kunden och deras maskin alltid gå först. Under vårt serviceavtal underhåller vi din skoputsmaskin och kollar regelbundet maskinens skick och mängden skokräm. Hör av dig till oss för mer om våra tjänster eller läs om dem här.

 • Ann Bolinder

  "Vi fick en rekommendation från en annan avdelning i banken och är mycket nöjda både med maskiner och service. Många av våra kunder använder skoputs-maskinen som vi har i konferens-våningen när dom är på besök. Likaså förvaltarna som putsar sina skor på väg till sina kundbesök"

  ~ Ann Bolinder, SEB

 • Dan Andersson

  "Det här med skoputsmaskiner är ingen dum idé. Dels är skovården i min mening eftersatt i Sverige, dels tycker jag det känns sympatiskt att kunna bjuda våra kunder på något, en skoputsning medan de läser vårt budskap på skoputsmaskinen"

  ~ Dan Andersson, Audi

 • Jörgen Åker

  "På Ullna GC är vårt mål att ge våra medlemmar och gäster en golfupplevelse utöver det vanliga och hålla en hög servicenivå. Skoputsmaskinen från Smile & Shine är ett bra exempel på en produkt som hjälper oss i vår ambition"

  ~ Jörgen Åker, Ullna Golf

 • Erik Lallerstedt

  "Vi har en skoputsmaskin vid entrén här på Gondolen som är mycket populär bland gästerna. Jag putsar förresten skorna där själv. Vi är mycket nöjda både med maskinen och servicen"

  ~ Erik Lallerstedt, Eriks - Gondolen